Slingimizi İlk Defa Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Slingimizi İlk Defa Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Esnek Wrap Slingimizi veya Wrap Slingimizi aldığınızda ürünü bebeğinizin kabul etmesini istiyorsanız, ilk denemeniz kesinlikle bebeğinizin en sakin ve huzurlu olduğu bir anında olmalı.

 

Neden mi? Çünkü bebeğiniz daha önce ürünle tanışmadı ve o sebeple ürünü hiç bilmiyor. Eğer bir ihtiyacının giderilmesini istediği zaman da yani kriz anında ilk denemeyi yaparsanız; karnı aç, altı temiz değil veya gazı varsa o an da bilmediği bir ürünün içine konulup daha fazla strese girmek istemeyecek, anlık yaşadığı sorununu geçirmenizi isteyecektir.

 

Bu sebeple ilk kullanımı bebeklerinizin En keyifli anında (karnı tok, altı temiz, kolik saatinde değil, uykusu ve gaz sancısı yokken) deneyimlemesine izin vermelisiniz.

 

Mümkünse açık hava da kısa bir yürüyüş veya evde-balkon da ufak bir turlama ile ilk denemenizi oldukça kolay bir hale getirebilirsiniz.

 

Bebeğiniz tüm ihtiyaçları giderilmiş halde, Sakinken Ürünle Annesine veya Babasına kucaktan bile daha yakın olduğunu hissetmeli. Böylelikle ürünü sevip, tanıyacaktır.

 

Ürüne alıştıktan sonra ise işleriniz artık çok kolay, her kriz anında slingimizi kullanabilirsiniz çünkü artık bebeğiniz slingi tanıyor. Alıştıktan sonra aksine kriz anlarında Slingimiz sizler için tam bir kurtarıcı olacaktır👍🏻

 

Ağladığı, gazı olduğu, tuvaletini yapamadığı ve uykuya dalamadığı anlarda Sling hem sizin hem onun imdadınıza yetişecektir.

 

Çünkü bebeğiniz artık slingimizin ona iyi geldiğini biliyor. Bu sebeple ürünü reddetmez. Aksine her zor anında imdadına yetiştiği için Slingimizi ister🥰❣

 

Bu arada tüm bu saydıklarımıza ek bağlamanın doğru olması önemli bir etken onu da unutmayalım🤗

 

 

 

Etiketler: sling, baby sling, bebek taşıma, wrap sling, sling modelleri
Aralık 12, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR